Llegim envoltats de natura!Un dels objectius del projecte Fent Verd és transformar espais naturals de l'escola en espais educatius i de lleure que el propi alumnat...
Construim menjadores per ocells i els observem!Durant setmanes , alumnat de 3r de primària ha estat ben enfeinat. Han construït menjadores per ocells amb fustes de palets reutilitzats...
Cuina sostenible - Núm. 5 - La patataL'Arnau París, exalumne de l'escola i guanyador de "Masterchef 9" ens mostra una gran quantitat de plats que podem cuinar amb la patata,...
Nesprada 2022 !Tot seguint una tradició començada el curs passat, els delegats i les delegades de 4t d'ESO han visitat el nesprer de l'escola el...
Buidem les caixes de compostatge !La setmana del 2 al 9 de maig, tot coincidint amb la International Compost Awareness Week , l'alumnat de 5è i 6è que gestiona una planta...
Col·laborem amb els Serveis Sociosanitaris (SJD)Els darrers mesos, tot l'alumnat de 3r d'ESO B ha participat en una activitat d'Aprenentatge i Servei (APS) als Serveis Sociosanitaris...