top of page

Inaugurem el Garden Thau!!

Aquesta setmana, alumnes de diferents cursos de l'etapa de primària han donat una sorpresa a l'Agustí Olivares, el director de l'Escola Thau Barcelona. Feia setmanes que treballaven en un nou espai de l'escola, el Garden Thau. Aquest nou espai vol ser un lloc d'experimentació amb llavors, bulbs i esqueixos a l'abast de tot l'alumnat de l'escola, des dels més petits de P3 fins als més grans de 4t d'ESO.


La setmana prèvia, quatre alumnes de 6è van dibuixar i fer arribar a l'Agustí una invitació en la qual el convidaven a una inauguració. El dia de la inauguració, l'han rebut a l'entrada del Garden i li han donat la benvinguda. L'alumnat representant de 1r ha començat explicant com amb els companys i companyes de classe van plantar llavors de clavell i boixac. L' alumnat de 2n ha explicat com van agafar pinyes i , amb l'ajuda de martells, van anar traient els pinyons i els van plantar en testos. I com de curiós ha estat observar la germinació dels mateixos. L' alumnat de 3r de primària ha explicat com van collir durant setmanes les llavors d'arbres de l'escola o dels fruits de l'esmorzar i els van plantar en testos. També l'Àlex, alumne de 3r de primària, ha explicat com amb el seu germà Marc van regalar un alvocat al Projecte Fent Verd i com de bé s'ha adaptat a l'escola. Fa molta patxoca veure'l ple de fulles noves !


L' alumnat de 4t ha explicat com van treballar amb esqueixos de geranis i heures i també el treball fet amb bulbs de narcís i tulipes. Alumnes de 6è han explicat com gestionen la planta de compostatge que hi ha allà , i han deixat a l'Agustí poder provar com funciona el tirabuixó que fan servir per remenar els residus. Un cop presentat l'espai, han destapat un rètol fet per alumnes de 6è amb la col·laboració de la Belén del Castillo, mestra de plàstica de l'escola.


Per acabar, l'Agustí, amb l'ajuda d'alumnes de 1r de primària, ha tallat la cinta que dona per inaugurat l'espai.


En tot moment, l'acte d'inauguració ha estat cobert per reporters de Thau TV i podeu clicar en el link per veure el reportatge que han elaborat.


https://www.iccic.edu/thau-tv/video/inaugurem-el-garden-thau




bottom of page