top of page

Els Mussols aprenen com es gestiona una planta de compostatge!

Aquest matí, el Fabio i el Denís, alumnes de 6è de primària, han col·laborat amb els Mussols en el seu procés d'aprendre a reciclar totes aquelles deixalles que es generen a l'escola. Tenien clar que el plàstic anava al contenidor groc i que en el contenidor marró( l'orgànic) hi abocaven totes les restes de menjar.


El Fabio i el Denis els han explicat com les classes de 5è i 6è de primària de l'Escola Thau gestionen cadascuna la seva planta de compostatge. Totes les fulles són dels arbres que tenim a l'escola. La matèria orgànica ve de la cuina de la mateixa escola. I l'alumnat del cicle superior de primària hi va cada setmana a fer-ne la gestió. Els Mussols han vist com es posa la matèria orgànica dins de la planta de compostatge i com són els tirabuixons que fan servir per remoure totes les fulles i la matèria orgànica. Fins i tot han pogut provar-los !


També han aprofitat per collir fulles i han omplert la planta amb les fulles que s'han trobat per allà. Una gran experiència per a totes i tots. I una bona forma d'ensenyar als alumnes més petits de l'escola un concepte clau de la salut del nostre planeta: la sostenibilitat. El compostatge és un dels compromisos Thau per a la sostenibilitat del planeta.




bottom of page