top of page

Visitem la Llar d'infants Oikia!

Aquesta setmana, de la mà d'un grup d'alumnes de 1r ESO, el projecte Fent Verd ha viatjat fins a la Llar d'infants Oikia . La Llar d'infants Oikia, situada al barri de Pedralbes , és un espai de convivència d'infants petits ( de 4 mesos a 3 anys) i adults. Les educadores que allà hi treballen proporcionen un ambient estable, estimulant i familiar amb la finalitat que els nens i nenes es trobin ben acollits i se sentin feliços. Amb més de 30 anys d'experiència, fa molts anys que mantenen una relació pedagògica amb l'Escola Thau Barcelona.


Els dies previs a la visita, l'alumnat de 1r d'ESO que ha participat a l'activitat va estar preparant tot el material necessari. Les fustes que han fet servir són de palets reutilitzats que cedeix Envialia al projecte. Aquest cop, l'alumnat ha pogut estrenar amb molt bon resultat les eines que cedeix BB Activities al projecte.


Aquest cop han construït un hort urbà, una casa niu per ocells i un test per plantar una petita olivera. El dia següent, els nens i les nenes de la llar d'infants Oikia han fet una plantada d'enciams per a estrenar el seu hort.


Aquí podeu veure la notícia feta per els mateixos alumnes per al canal de Fent Verd de Thau TV.


https://www.iccic.edu/thau-tv/video/visitem-la-llar-dinfants-oikia







bottom of page