top of page

Llenties cuinades amb fulles del llorer de l'escola!

Fa unes setmanes, una representació d'alumnes de 4t de primària va visitar el llorer de l'escola amb el Jose, el cuiner de l'Escola Thau Barcelona. Amb el pas dels anys, el petit llorer plantat a l'escola per alumnat de la classe d'esquirols quan feien P5, ha anat creixent i comença a ser tradició que un cop a l'any, totes les persones que fan el dia a dia a l'escola ( alumnes, professorat, PAS, manteniment...) puguin gaudir d'unes delicioses llenties preparades per l'equip de SANED amb fulles del nostre llorer.


El Jose ha explicat curiositats del llorer així com diferents propietats de les fulles del mateix. De camí cap a la cuina, s'han trobat amb els Mussols del parvulari i li han fet preguntes referent a les fulles que portava. També s'ha trobat amb un grup d'alumnes de 3r de primària i les ha animades a olorar les fulles.


Després d'estar setmanes assecant-se, ha arribat el dia de cuinar-les. Amb molta paciència, el Jose juntament amb el seu equip de cuina les han preparades per a que totes i tots les poguéssim tastar. Estaven delicioses!! Gràcies Jose!



bottom of page