top of page

Visitem la llar d'infants L'Avet !

Aquesta setmana el projecte Fent Verd ha anat a Sant Feliu de Llobregat a visitar la Llar d'infants L'Avet. Van néixer fa més de 40 anys amb la voluntat de ser l'espai on els infants es desenvolupin de forma global i harmònica. La seva línia pedagògica està basada en afavorir la socialització dels infants, potenciar l'autonomia de cada nen/a, col·laborar en l'aprenentatge del català, treballar de forma coherent amb les famílies i vetllar per cobrir les necessitats físiques, psicològiques i socials dels infants.


Una representació d'alumnes de 1r d'ESO ha anat a construir un hort urbà, una menjadora per ocells, un parell de cases per ocells i un test per plantar un arbre. Totes les fustes que han fet servir són de palets reutilitzats que cedeix Envialia al projecte així com les eines que han fet servir els alumnes les cedeix Bb activities.


Els dies previs a l'activitat, l'alumnat ha preparat les fustes i tot el material necessari per portar fins a la Llar d'infants.


Un cop a la Llar d'infants, s'han organitzat per grups de treball. Feia molta patxoca veure'ls treballar en equip, compartint eines, esforços, idees.... i així és com han anat construint els elements previstos. Durant el muntatge, han rebut la visita de nens i nenes de la llar d'infants que els han pogut veure treballar i fer preguntes de les eines que feien servir. El projecte Fent Verd els ha regalat un pomer del nostre Garden Thau i , conjuntament amb nens de la Llar d'infants, ho han plantat en un test.


Els dies posteriors , els nens i nenes de la Llar d'infants han planat enciams a l'hort urbà que l'alumnat de l'Escola Thau havia construït.


Aquí podeu veure el vídeo elaborat per a Thau TV.






Comentarios


bottom of page