top of page

ÀREA DE SOSTENIBILITAT

Les línies d'actuació d'aquesta àrea són les següents:

L'alumnat de 5è EP i 6è EP gestiona  les 6 plantes de compostatge de l’escola. La Núria Zanini, antiga secretaria de l’escola i amb experiència en la gestió d’aquest tipus d’instal·lacions, els explica com funcionen i quina feina s’hi ha de fer. L’estructura de les plantes de compostatge és feta amb material reutilitzat : taula d’una classe, palets de fusta i lones per fer ombres als patis de l’escola. El material que es posa  dins de les plantes  de compostatge són fulles dels arbres de l’Escola així com material orgànic que es genera a la cuina de l’Escola. Durant el curs 2020-2021 a l'Escola hem obtingut 427 kg de compost.

L'alumnat de 6è EP dissenya i crea papereres amb fusta de palets amb l'objectiu d'anar substituint les de plàstic i/o ferro que hi ha a l'Escola.

L'alumnat de 6è EP treballa la millor forma de recollir l'aigua de la pluja. En un dipòsit d'aigua pluvial situat a la zona de les vinyes Thau, els alumnes pensen la millor forma de canalitzar l'aigua de la pluja per a fer-la servir en els diferents espais més propers, com ara el roserar, les vinyes, arbres fruiters i horts.

bottom of page