top of page

vincles

COL·LABORADORES

Les següents institucions i empreses col·laboren amb el projecte "Fent Verd":

marca verde.png

SANED és una empresa de restauració que té el seu punt fort en els productes ecològics i de proximitat. És la nostra empresa de menjador escolar. Col·laboren en el "Consell del mes" on alumnes de 4t de Primària descobreixen les propietats i possibilitats culinàries de diferents productes de la mà del José, el cuiner de l'escola.

65a25730-33e6-403d-a0f2-f5985733bccc.JPG

ENVIALIA és una empresa de missatgeria i transport urgent. Col·laboren en  el projecte cedint-nos tots els palets de fusta per a la construcció de jardineres, horts urbans, cases per ocells, bancs de fusta, etc...

logo sense fons.jpg

Centre de Jardineria VERNS és una empresa de jardineria situada a Sant Just Desvern. És el garden on adquirim tot el material que fem servir per les activitats del projecte. Col·laboren en el projecte cedint-nos tot el planter de l'activitat "Unim Esforços" dels projectes Volem Ajudar i Fent Verd.

bbactivities-festes-infantils.png

BB activities and Events és una empresa especialitzada en l’organització d’esdeveniments lúdics tant a particulars com a empreses. Amb més de 15 anys de trajectòria, el seu punt fort són les festes infantils i per adults. Col•laboren amb el projecte cedint-nos les eines( trepants, pulidores, serres de calar,etc...) que l’alumnat fa servir en la construcció de jardineres, horts urbans, cases per ocells...

9b3aac8a-d99b-437c-992d-b67f7fee5377.JPG

L'AFA Thau Barcelona (Associació de Famílies d'Alumnes) està integrada per totes les famílies que tenen fills o filles matriculats/es a l'escola. Col·labora amb el projecte cedint-nos les peces de roba que utilitza l'alumnat durant la realització d'activitats del projecte fora de l'escola.

bottom of page