top of page

Visitem les Sargantanes!

Aquesta setmana hem començat amb una visita al parvulari de l'escola. En aquesta ocasió, el projecte Fent Verd ha visitat la classe de les Sargantanes. Ja de bon matí, han anat a l'eixida del primer pis a buscar terra per a fer-la servir més tard. A mig matí, han pogut veure de primera mà com són les caixes d'eines que fa servir l'alumnat de primària quan va a fer activitats del projecte Fent Verd. I també han aprés per a què serveix cadascuna d'elles!


I s'han posat a treballar! Avui tocava plantar espinacs i maduixeres! Quin goig que feien!.

Un cop plantat, ha tocat regar! I ara toca esperar que els espinacs es facin molt grans i les maduixeres donin moltes maduixes.


A la tarda, han plantat llavors. Fa algunes setmanes, l'alumnat de la classe es va fixar que les pomes i les peres que mengen per esmorzar porten llavors. I les van començar a guardar per plantar. Un altre dia, una alumna va portar una carbassa i també van observar que tenia llavors. I també les van guardar. Després d'observar que les llavors tenen diferents formes i mides, van elaborar una hipòtesi. I per contrastar la seva hipòtesi, han plantat totes les llavors . Esperem que aviat puguin veure si la seva hipòtesi es cumpleix.





Commenti


bottom of page