top of page

Un taronger molt polivalent !

Els darrers dies abans de Nadal, alumnat de 3r de Primària ha anat a l'hort de l'escola a fer un treball molt interessant amb el taronger .


En primer lloc, l'alumnat ha pogut fer un dibuix del natural del taronger. Els ha cridat l'atenció que la majoria de les taronges estaven situades en un mateix costat de l'arbre. Un cop fet el dibuix, els nens i les nenes han collit totes les taronges. Un nombre important d'alumnat ha destacat l'olor tan bona de les taronges naturals.


A la classe, han fet un treball de matemàtiques molt productiu: volum, tamany, alçada, diàmetre...també algunes hipòtesis sobre el pes de les taronges collides. Han estat 2,5 kg de taronges naturals . També han aprofitat per fer un treball de llengua al voltant de les taronges. En acabar, totes i tots han pogut fer suc de taronja. Deien que estava boníssim!


Un cop fet el treball d'aula, han visitat al Jose, el cuiner de l'Escola Thau. Li han ensenyat la collita i li han demanat què es podria fer amb les taronges....volien un berenar per llepar-se els dits.Dit i fet! El berenar del dia abans de vacances ha estat tot un èxit. Deien que feia molt temps que no tastaven un berenar tan bo....




bottom of page