top of page

Taller de cuina sostenible !

Aquesta setmana, alumnat de 4t de primària ha començat els tallers de cuina sostenible amb en José, el cuiner de l'Escola Thau. Durant aquest curs, tot l'alumnat de 4t participarà en petits grups en algun dels tallers on, a part de descobrir les propietats i les possibilitats culinàries de diferents productes de proximitat, aprendran a aprofitar millor cada aliment i evitar el seu malbaratament.


En el primer taller, l'all ha estat el protagonista. Fa unes setmanes, l'alumnat va fer una bona plantada dels mateixos a l'hort de l'escola. El següent pas ha estat treballar-lo a la cuina. El Jose ha mostrat un gran ventall de possibilitats amb l'all, moltes de les recomanacions eren desconegudes, així que el taller ha estat molt enriquidor. També ha ensenyat com treure el màxim profit de l'all , posant especial ènfasi en evitar el malbaratament d'aliments.


Després de treballar la vista i l'olfacte, ha tocat el gust. La degustació dels productes ha sigut excel·lent i ha provocat una gran ovació al Jose com a agraïment.


Quin serà el producte estrella del taller cuina sostenible del proper mes? Caldrà tenir paciència i esperar una mica.

Comments


bottom of page