top of page

Som membres de la Xarxa d'Escoles més Sostenibles !

Aquest curs, l'Escola Thau, a través del Projecte Fent Verd, ha entrat a formar part de la Xarxa d'Escoles Sostenibles de l'Ajuntament de Barcelona. Formar part de la xarxa ens permet poder gaudir de tots els seus recursos, formació pel professorat i compartir amb altres escoles el nostre projecte. Avui ens ha visitat la Clara Soler, la nostra referent a la Xarxa. Ha passejat per les nostres instal·lacions i ha conegut de primera mà totes les activitats que actualment es fan i les que properament volem fer.


Paral·lelament, i gràcies al fet de pertànyer a la Xarxa, hem pogut tenir a l'Escola un Punt Verd Mòbil Escolar. Els alumnes de 6è de primària fa dies que treballen el tema del reciclatge i avui han pogut veure en primera persona com funciona el punt verd. L'Antonio i el David han explicat a l'alumnat com separar tot el material que han portat.


Aprofitant aquesta activitat tan interessant, els reporters de Thau TV han aprofitat per enregistrar l'activitat així com parlar amb la Clara sobre què representa el fet de formar part de la Xarxa. Aviat ho publicaran al seu Telenotícies.


Comments


bottom of page