top of page

Participem en l'acte de signatura del compromís ciutadà per la sostenibilitat!

Aquest matí ,una representació d'alumnes de l'escola de primària i secundària ha participat en l'acte de benvinguda de les noves escoles que entren a formar part de la Xarxa d'Escoles Sostenibles de Barcelona. A més, hem signat el compromís ciutadà per la sostenibilitat 2012-2022. I ens han regalat una olivera!.


L'acte s'ha fet al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona i el fil conductor ha estat l'alimentació sostenible. Enguany han participat 32 centres educatius, dels quals 21 s'incorporen per primera vegada a la Xarxa. L'Elsa i el Jordi, els dinamitzadors de l'acte, ens han convidat a participar en diferents ritmes musicals, molts d'ells fets amb material reutilitzat. Ha sigut molt divertit!. Durant l'esdeveniment ha parlat l'Eloi Badia, Regidor d'Emergència Climàtica i Transició Ecològica de l'Ajuntament . També ha parlat una família, una escola i un alume. Aquest alumne de l'Escola Pia ha dit una frase que ens ha agradat molt :" Si no és ara, quan? I si no som nosaltres, qui?.


En tot moment, un equip de reporters de Thau TV ens ha acompanyat. Han pogut entrevistar l'Eloi Badia. També a l'Alba Galofré, responsable de la secretaria tècnica d'Escoles Sostenibles, l'Agustí Olivares, director de l'Escola Thau de Barcelona i als alumnes que han participat: l'Oriol, la Judit, la Clàudia i el Roger.


En aquest enllaç podràs veure el nostre reportatge a Thau TV





bottom of page