top of page

Ens visita el punt verd mòbil escolar

Des del curs passat, l'Escola Thau Barcelona forma part de la Xarxa d'Escoles més Sostenibles de l'Ajuntament de Barcelona. Formar part de la xarxa ens permet poder gaudir de tots els seus recursos; un d'ells és poder gaudir de la visita d'un punt verd mòbil escolar.


Tot l'alumnat de 6è de primària ha participat en aquesta activitat. Els dies previs van estar estudiant a l'aula el tema del reciclatge, i la visita del punt verd mòbil ha estat una activitat pràctica de tot el treball fet a classe. Totes i tots han portat un munt de coses per classificar ( bombetes, cables, aparells electrònics, bateries, piles, oli...) dins de tots els contenidors i cubells que hi havia i, així, de primera mà, poder veure què i com es separa.


Però no només l'alumnat, també des de manteniment, cuina i informàtica de la pròpia escola han aprofitat, amb l'ajuda dels alumnes, per portar moltes coses que ja no tenen ús.


Tot plegat ha fet un gran dia per a totes i tots .Una acció més del compromís Thau per a la sostenibilitat del planeta.留言


bottom of page