top of page

Visitem la Llar d'infants Dídac!

Aquesta setmana, el Projecte Fent Verd ha visitat la Llar d'infants Dídac, situada al nostre barri, el barri de Les Corts. Dídac és una escola infantil activa i , alhora, acollidora, on els nens i les nenes se senten sobretot estimats. Amb més de 30 anys d'experiència, fa molts anys que mantenen una relació pedagògica amb l'Escola Thau Barelona . És per aquest motiu que el Projecte ha tingut l'oportunitat de poder fer una activitat a les seves instal·lacions.


Alumnat de 1r ESO va preparar els dies anteriors tot el material que feia falta per poder construir un hort urbà, una jardinera i una caixa per fer compostatge. Tot el material que han fet servir han estat palets de fusta reutilitzats que cedeix Envialia al Projecte Fent Verd.


Serres de calar, pulidores i trepants són eines que cada cop amb més quotidianitat fa servir l'alumnat de la nostra escola. Així que poc a poc, treballant en equip, han anat fent la feina fins acabar tot el que havien previst.


L'endemà, els nens i nenes de la Llar d'infants Dídac han pogut plantar enciams al seu nou hort urbà i flors a la seva nova jardinera. També, a partir d'ara, faran servir la caixa de compostatge amb la matèria orgànica que es generi a la seva cuina.


Podeu consultar el vídeo de tota l'activitat en el Canal Fent Verd de Thau TV.
Comments


bottom of page