top of page

Comença el compostatge a 5è!

Aquesta setmana, l'alumnat de 5è ha començat a treballar les plantes de compostatge de l'escola. Hem tingut la sort de rebre la visita de la Núria Zanini, qui va treballar a l'escola més de 40 anys i que és qui va començar el compostatge a Thau Barcelona fa 20 anys.


La Núria els ha explicat com va començar a fer compost gràcies a unes compostadores que ens va donar l'Ajuntament de Barcelona. També ha compartit amb l'alumnat que les fulles dels arbres de l'escola així com la matèria orgànica que es genera a la cuina de l'escola són els elements que farem servir a les plantes de compostatge. Un cop han tingut aquests dos elements, cada classe ha anat a la seva planta de compostatge i ha començat a treballar.


Els tirabuixons han començat a anar a tota màquina per barrejar les fulles i la matèria orgànica i l'alumnat ha pogut veure de primera mà les parts d'una planta de compostatge.


A partir d'ara, el treball en equip serà essencial per poder tenir èxit.


El repte de l'alumnat del cicle superior de primària és superar els 427 kg que vam obtenir el curs passat a l'Escola Thau Barcelona. Endavant les atxes!


Durant l'activitat, hi havia uns reporters i reporteres de Thau TV.... potser aviat....


Comments


bottom of page